Dézsi Réka

dúlaoktató és szülésfelkészítő

Üdvözöllek

a női erő birodalmában

„Teremtő erő és tudatosság”
Sokszor megkapom a kérdést, hogy mi vezetett ahhoz az énhez, aki ma vagyok.
Sok-sok évvel ezelőtt megfogant bennem egy élet. Annyi kérdés kezdett zsibongani a fejemben, a másik oldalon pedig totál üresség volt bennem. Aztán kezdett megnyugodni a háborgó lelkem, és felütötte fejét a felelősség… És akkor kezdtem el a szüléssel foglalkozni.
Szültem… embert hoztam a világra… kiszakadt testemből a teste és most két testben vagyunk egységben… Anya lettem, és megfertőződtem.
Az az erő, az a spirál, az a légkör, ami a szülőszobát uralta elrabolta a lelkem egy részét, magához láncolt és el nem engedett soha többé azóta sem.
 

Woman power

Minden nőnek írnék fel receptre egy dúlaképzést. Mert ebben a 3 napban olyan információkat, érzéseket, megnyílásokat tapasztalunk meg, amire más élethelyzetben nincs módunk. Amit ez a 3 nap ad, az az, hogy meglátjuk és felfedezzük életünkben a dinamikát, az alapigazságokat, ami alapján el tudunk a hitelesség, a belső harmónia, a teljesség megélése felé.

A szülés utáni időszak, a gyermekágy sokkal több figyelmet igényel, mint amennyit kap. Évek alatt megfigyeltem, hogy egyre gyorsabban kiugranak az anyák ebből az állapotból, ragaszkodnak a régi rutinhoz, ugyanakkor az ösztöneik húzzák őket vissza és ez a kettősség szétzilálja a békét, amit próbálnak felépíteni, kialakítani maguk körül.

A régiek még tudták, hogy a szülés nem csak pusztán egy testi folyamat. A modern orvostudomány ma már csak a testre fókuszál. A léleknek azonban továbbra is szüksége van a felkészülésre.
Tarts velem 4 alkalmon keresztül, hogy lélekben is megérkezhess a várva várt pillanathoz. Várlak téged is következő szülésfelkészítőmön!

Ha te is szeretnéd felkészülten várni a szülést, szeretettel ajánlom a figyelmedbe. Lépésről lépésre készítek fel benne a szülésre, és választ adok minden kérdésedre, ami vele kapcsolatban felmerülhet benned.
A videókat bármikor és akárhányszor megnézheted otthonod kényelméből, nem kell senkihez sem alkalmazkodnod. A felkészülés így a te tempódban zajlik.

Helyszín a város szívében

Burok Stúdió

Szeretnél egy jó tréning vagy workshop helyszínt vagy egyéni terápiáidnak keresel otthont? A Burok Stúdió méltó nevéhez, egy olyan biztonságot adó, meleg kuckó, ahol garantáltan jól érzed magad. A Nyugati Pályaudvarral szemben, két Főnix vigyázó szárnyai alatt keresd. Klíma, wifi, tisztaság, kényelem, igényesen kialakított tér vár. Természetesen kávé és tea sem hiányzik, becsületkasszás malacpersellyel. Minden csoport után tisztítva, fertőtlenítve, hogy a meghittség és a tisztaság ne csupán a lelked járja át. 4 főnek pedig éjszakára szállást is tudunk biztosítani. Igény esetén írj az info@dezsireka.hu-ra. A saját programjaim állandó helyszíne a Burok.

1132 Budapest Váci út. 4/4/4