Dézsi Réka

Művész vagyok. 

Eredetileg iparművészként diplomáztam. Aztán az élet elsodort, végül a szülőszobában kötöttem ki, születésem után másodszor, szülőnőként. Abban a folyamatban, amikor a kisfiam engedtem földi útjára valami végérvényesen megváltozott bennem. Elvarázsolt az erő, ami szüléskor jön a nőkhöz, megbabonázott a baba-illat és az oxitocin függővé tett. Ugyanakkor rájöttem, hogy nagyon nincs ez így rendben. Nagyon nem jó az, hogy anyaként nekem kell alkalmazkodni egy mások által írt protokollnak. A születésben mindenkinek jár a tiszta lap, mert a baba érkezésével anya és család születik.

Ez az érzés terelt a dúlaság felé. Megszámlálhatatlan képzésen vettem részt, mindegyik adott valamit, amit használni tudok nap, mint nap. Több, mint 230 szülést kísértem.

Majd dúla-trénerré tett az élet. 

11 év alatt 80 képzést tartottam, 844 nőnek és férfinak mutattam egy irányt. Azt a támogatást, amiben én magam hiszek. Európában 17 városban tartottam tréninget magyarul, angolul és románul is. Ahogy nőttek a gyerekeim, érdekelni kezdett a szülésen túli világ. Az élet működési dinamikája, a fejlődés, a lélek, a test és a szellem összhangja. Mindig a globális felfogás képviselője voltam, törekszem a cselekvő szeretet megélésére.

4 éve kibővítettem a tréningjeim üzleti vonalon is, a vállalkozói szférában kezdtem el kommunikációs, együttműködési, gondolatmód-váltó, attitűd formáló tréningeket tartani, és coach lettem.

Hiszem, hogy a fájdalmakat, traumákat, életeseményeket be lehet integrálni a személyiségbe, meg lehet találni az üzenetüket és fejlődni lehet általuk, még, ha olykor-olykor fájdalmas is, de a hullámzás az élet része, és a folyamat része. Alázattal, odafigyeléssel, gyengéd szelídséggel a legnehezebb kontrakciót is meg lehet szelídíteni és a segítségével magasabb szintre tudunk emelkedni. Ezen az úton tudom segíteni a hozzám fordulókat, kortól, nemtől függetlenül.