Szülésfelkészítő

Dézsi Rékával

Újra személyes, intenzív szülésfelkészítő!

Készülj velem tudatosan a szülésedre és az azt követő időszakra!
Intenzív kiscsoportos szülésfelkészítő programom átfogó segítséget nyújt a kismamáknak és a leendő édesapáknak. Segít ráhangolódni és megfelelően felkészülni a szülésre és a szülővé válásra. A felkészítőn átbeszélünk minden témát, a várandósság utolsó hónapjaitól kezdve, a szülésen át, egészen a babagondozásig.

Mire számíthatsz?

Beszélünk a szülésről, az anyaságról, mindenről, ami megerősít Téged!

Ötletek sokaságát, módszereknek színét-javát sorakoztatom fel, hogy kedvedre válogathass. Kapsz egy 40 oldalas hasznos jegyzetet is, amit az apuka is fellapozhat a szülés előtt, vagy a vajúdás alatt. Több száz anyát készítettem fel a szülésre. Mindenkinek adott valami pozitívat a hallott, látott, ismételt gyakorlat, információ.

A felkészítőn átbeszéljük a várandósság utolsó időszakának történéseit és a szülés megindulásának folyamatát. Megmutatom honnan gyűjthetsz erőt ebben az időszakban, hogy a lehető legkevesebb félelemmel indulhass el a szülőszobára. Megnézzük, hogy mit érdemes magaddal vinned a kórházba és beszélünk a téged érintő betegjogokról és a beavatkozásokról is. Tanítok számos kitolást segítő technikát és megmutatom milyen természetes fájdalomcsillapító módszerek vannak. Végigvesszük, hogy pontosan mi is történik veled majd a kórházban, és felkészítelek a  váratlan helyzetekre is, hogy ne érhessenek meglepetések. Végül pedig átbeszéljük a szülés utáni napokat értintő témákat is, a baba táplását és gondozását. A tanfolyam során bármikor, bármit kérdezhetsz, segíteni fogok. Itt nincs ciki kérdés.

Mikor lesz?

Tervezés alatt…

Hol lesz?

Online, az otthonod kényelméből

Mennyibe kerül?

Hamarosan…

Miről lesz szó?

1. blokk

 • A várandósság vége, a szülés megindulása
 • Erőforrások gyűjtése: hormonok, dinamikák, minták
 • Érzelmi hullámvasút, vajúdás
 • Szülés félelem nélkül
 • Beavatkozások, betegjogok

2. blokk

 • Természetes fájdalomcsillapítás
 • A kitolást segítő technikák
 • Mi legyen a csomagban?
 • Mi történik velem a kórházban?
 • Együttműködés a segítőkkel
 • A szülés labirintusa és a gyermekágy

3. blokk

 • Papás-mamás a szülőszobán
 • Intimitás a szülés előtt, közben, után
 • Amikor nem az előzetes kívánságok válnak valóra
 • Pánik nélkül a váratlan helyzetben

Jelentkezz és hozd ki a legtöbbet a babavárás és a szülés élményéből !

Találd meg Önmagad!

Gondoltam egy nagyot és hallgattam a jó szóra. Legyen egy olyan női tábor, ahol minden rólunk szól. Ahol megtanulhatunk önmagunk lenni. Személyiségprofil, kommunikáció, önismeret, játék, testmozgás, jóga, kontemplációs séta, kényeztetése a testnek és lehetőség arra, hogy talán életedben először kapcsolódj magadhoz. Mikor mindent is elrendeztél magad körül, ezt ne hagyd ki. Ha soha semmit nem engedtél meg magadnak, tudd, hogy itt a helyed, velünk. A legnagyobb támogatással és szeretettel várunk. Ha megosztod az eseményt, megköszönöm, hogy eljusson ahhoz, aki épp ilyenre vágyik…

Résztvevők visszajelzései

Mit mondanak a kismamák?

Számomra Réka megtestesíti a mindenkori segítőt. A pozitív terhességi tesztemtől fogta a kezem végig anyám helyett anyámként, nővérem helyett nővéremként, ugyanakkor egyenrangú kísérőként. Megingathatatlan bástyaként segített végig a krízisemben egy csodás és háborítatlan szülésélményt eredményezve. Hála neki, átfordult pozitív irányba az anyai mintám a szülésről. Hála neki, a lányom tudni fogja, hogy lehet így is szülni! Ez pedig felbecsülhetetlenül értékes örökség.

Júlia

Budapest

Kedves Réka! Én rengeteg új információval lettem gazdagabb, mégsem a kész tények, vagy tudnivalók voltak a leghasznosabbak számomra. Olyan plusz lelki löketet adtál amivel sokkal magabiztosabban indulok neki ennek az izgalmas utazásnak, hiszen nagyon elrontani -ezek után főleg- nem fogom tudni. Igyekszem majd, hogy a legfontosabb dolgok ott is eszembe jussanak, ahol épp szükségem lesz rájuk. Egy élmény volt, így online is, köszönöm. *nagy virtuális vírusmentes ölelés*

Szilvi

Budapest

Amit a képzéseden Tőled és a csoporttól kaptam az a legmagasabb minőségű feltétel nélküli szeretet átadásának művészete. Szeretni a másikat (legyen vajúdó nő , vagy gyermek, férfi, fiú bármilyen lény),az ősbizalom szeretetét tudni adni, hogy bármit tesz a másik az jó és rendben van. Megadhatom a tőlem telhető legtöbb információt és engedhetem hogy az a valaki használja amikor kell, vagy hagyhatom hogy ne használja.
Ott ülve Nálad én magam is megtapasztalhattam azt, hogy biztonságban vagyok, hogy kérdezhetek, hogy megmutathatom a sérült részeimet.
Külön köszönöm, hogy megmutattad a kérdések határtalan erejét, számomra a szelíd női erő mutatkozott meg egy egy ilyen kérdésben.
Én mindenkit elküldenék hozzád, mert ez a tudás, ez a tiszta tér és ez a gyógyító erő mind belőled sugárzik. Hálás vagyok hogy a részese lehettem, hogy a lényemmé válhatott és hogy be tudtam engedni a szívembe. Igyekszem gyakorolni és továbbadni

Ildikó

Budapest